Gå til Innstillinger > Data og tilgang. Du trenger en rolle som kan redigere kontoen.
Slett lead-data automatisk
Ta bare vare på personopplysninger så lenge du trenger dem. Under Sletting av data:
- Slå på Aktivert under Automatisk sletting av kampanjedata.
- Skriv inn hvor mange dager det skal gå etter at en kampanje er over, før lead-dataene slettes, for eksempel 30.
- Klikk på Lagre.
Når tiden er gått, slettes leadsene fra avsluttede kampanjer for godt, inkludert dataene og samtykkene deres. Det kan ikke angres, så eksporter det du må ta vare på, eller send det til e-postverktøyet ditt, før det skjer.
Supporttilgang
Slå på Support-tilgang for å la supportteamet vårt åpne kampanjene dine for å hjelpe deg. Du kan slå det av igjen når som helst. Teamet vårt kan også be om tilgang i chatten, der du kan klikke på Ja, gi tilgang. Du kan også gi tilgang til én enkelt kampanje med Gi supporttilgang i menyen for kampanjen.
Popuper på nettstedet ditt
- Popuper per økt: det høyeste antallet popuper en besøkende ser i løpet av ett besøk. 0 betyr ingen grense.
- Popup-forsinkelse: minutter mellom to forskjellige popuper. 0 betyr ingen forsinkelse.
E-postdomener
Legg til din egen avsenderadresse for kampanje-e-poster. Se Send e-poster fra ditt eget domene.