Inviter en kollega
- Gå til Innstillinger > Brukere og klikk på Inviter teammedlem.
- Fyll ut Navn og E-post, og om du vil, Telefon og Kommentarer (kommentarene legges til i invitasjons-e-posten).
- Velg en Rolle.
- Klikk på Send invitasjon.
Invitasjonen er gyldig i fire dager. Kollegaen din lager en innlogging, eller logger inn hvis vedkommende allerede har en, og legges til på kontoen din. Ventende invitasjoner kan sendes på nytt, endres eller slettes.
Roller
- Eier: kan gjøre alt, inkludert fakturering. Hver konto har én eier.
- Admin: kan gjøre alt unntatt fakturering: kontoinnstillinger, brukere, kampanjer, integrasjoner og leads.
- Leder: kan opprette, redigere, publisere og slette kampanjer og jobbe med integrasjoner, leads, e-poster, filer og dashbord. Kan ikke endre kontoinnstillinger eller brukere.
- Analytiker: kan se kampanjer, leads og statistikk og lage rapporter og dashbord, men kan ikke endre kampanjer.
- Support: som Analytiker, men kan også redigere leads, for eksempel for å hjelpe en kunde.
Endre, deaktiver eller fjern en bruker
I listen over brukere åpner du menyen for brukeren:
- Rediger for å endre rollen.
- Deaktiver for å sperre tilgangen til denne kontoen inntil videre, og Aktiver for å gi den tilbake.
- Fjern bruker for å fjerne vedkommende fra kontoen for godt.
Hvor mange brukere kan jeg ha?
Antallet brukere avhenger av planen din. Du kan legge til flere med tillegget Ekstra bruker. I prøveperioden kan du invitere noen få kolleger. Når du når grensen, blir knappen Inviter teammedlem låst.